Over Schadenet Van Eeden

In november 1983 begon Nico van Eeden een eenmansbedrijf op de Lange Beijerd in Cuijk. Dit bedrijf richtte zich voornamelijk op schadeherstel en het spuiten van auto’s. In de loop der tijd is het bedrijf gegroeid. Het logo dat gevoerd werd was 'Strak en Stralend', nu bekend onder de naam 'Schadenet'.

In april 2003 is Schadenet Van Eeden verhuisd van de Lange Beijerd naar de Hork 28, gelegen aan de A73. Dit gloednieuwe bedrijfspand is één van de modernste panden in de regio en beschikt over 21 werkplekken, waarvan er 14 zijn uitgerust met een hefbrug. Bij Schadenet Van Eeden loopt men voorop met de nieuwste reparatietechnieken waarbij kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid de belangrijkste criteria zijn.

Multi-site certificering

Schadenet van Eeden heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit is mede de reden waarom wij besloten hebben dit vast te leggen door middel van enkele certificaten:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • Erkend Duurzaam
  • Duurzaam Repareren
Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak